INTERPROX PLUS H.VÄLIHARJA SUPERMICR 0,5 (6 KPL)

8,10 € 6,53 € (alv 0%)

Information om produkten

Paketstorlek 6 KPL
Varunummer (Övriga) 9225235

Markkinoija

Adento Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Interprox plus rengör effektivt mellan tänderna, under tandbryggor och runt tandställningar och implantat. Den rostfria, plastbelagda ståltråden skyddar också dem. Interprox har ett vinklat huvud för att förenkla rengöringen. Varje borste har en plasthylsa för att skydda borsten. En förpackning innehåller 6 st borstar.

Käyttötarkoitus:

Interprox plus rengör effektivt mellan tänderna, under tandbryggor och runt om tandställningar och implantat. Den rostfria, plastbelagda ståltråd skyddar dem maximalt. Den har ett vinklat huvud för att förenkla rengöringen. Varje borste har en plasthylsa för att skydda borsten. En förpackning innehåller 6 st borstar. Interprox plus nano är rosa och 0,4 mm (0,38 mm). Interprox plus super micro är orange och 0,5 mm. Interprox plus micro är grön och 0,6 mm (0,56 mm). Interprox plus mini är gul och 0,7 mm. Interprox plus conical är blå och 0,8 mm.

Koko:

Interprox plus nano är rosa och 0,4 mm (0,38 mm). Interprox plus super micro är orange och 0,5 mm. Interprox plus micro är grön och 0,6 mm (0,56 mm). Interprox plus mini är gul och 0,7 mm. Interprox plus conical är blå och 0,8 mm.