E-vitamin
E-vitamin är ett fettlösligt vitamin. Det deltar i upprätthållandet av cellmembranen och fungerar som antioxidant genom att skydda kroppens celler mot fria radikaler och oxidation.
Vi får framför allt i oss vitamin E från frön och vegetabiliska oljor, margarin, vetegroddar, gröna bladväxter, avokado, fullkornsprodukter, ägg och mjölk. E-vitaminbrist är mycket sällsynt.
Vi får framför allt i oss vitamin E från frön och vegetabiliska oljor, margarin, vetegroddar, gröna bladväxter, avokado, fullkornsprodukter, ägg och mjölk. E-vitaminbrist är mycket sällsynt.
Sortera
BIO-E 134 MG (1 × 60kaps)
Kostillskott som innehåller E-vitamin från naturliga källor.
Se produktinformation
VITATABS E 50MG (60 KAPS / 43 G)
Vetegroddsoljekapsel innehåller 59 mg naturlig E-vitamin som naturliga föreningar. Laktosfri, jästfri, utan sötningsmedel.
Se produktinformation